De tuin is weer aan het ontwaken. Afhankelijk van het weer kan dat opeens heel snel gaan. De ene dag is er nog niets te zien en de volgende dag staan er opeens centimeters hoge frisgroene stengels. De magnolia staat weer in bloei en de tuin verandert regelmatig van kleur door de verschillende soorten bloemen. De violen in de spijkerbroeken achter in de tuin geven al bloemen vanaf begin januari en als het goed is blijft dat tot in de zomer.

Bij Villa Zebra is onlangs de expositie De Moestuin geopend. Daarvoor staat tot 20 april De Mobiele Moestuin bij ons in de tuin om te bekijken èn te onderzoeken. Dit is een installatie van kunstenaar Anton Klein en Villa Zebra.

Op 20 april organiseren we een spannende rondleiding onder leiding van Melitta van Bracht over giftige planten.

Meer informatie over dit alles op deze website en ook in onze nieuwsbrief.

Om onze openingstijden te kunnen blijven garanderen zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die graag mee willen werken om onze parel van zuid te laten stralen. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Wij zijn nu geopend op maandag en woensdag van 10 tot 16 uur , donderdag van 10 tot 12 uur, vrijdag van 10 tot 16 uur en zaterdag van 10 tot 14 uur.