Tsalon sisline

Deze Tsalon is niet doorgegaan en in de plaats daarvan organiseerden wij op zaterdag 27 mei een extra Tsalon waarbij alle Afrikaanse theesoorten nog een keer werden gepresenteerd. Mensen konden proeven en ook evt. kopen. Daarnaast waren er heerlijke jams te proeven en te koop.

Maar deze Sisline thee is wel een heel bijzondere en al velen met mij zijn deze thee enorm gaan waarderen. De smaak is zacht en toch licht fris en drinkt heerlijk weg. De thee komt uit het gebied van West Afrika en wordt daar door de lokale bevolking gedronken en daar wordt deze thee de ‘Healingherb’ genoemd.

Via deze website kan je allerlei informatie er over vinden en mocht je het een keer willen uitproberen: vraag ernaar op de tuin. 

Author: BTA

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *