Het adres van de tuin is Afrikaanderplein 37A, 3072 EC Rotterdam.

Telefoonnummer van de tuin 06 37 55 45 64. 

Voor organisatorische vragen over bv rondleidingen 06 24692571

Wij zijn geopend op maandag en woensdag van 10 tot 16 uur , vrijdag van 10 tot 12 uur en zaterdag van 10 tot 14 uur.   

Tijdens wintermaanden zijn bezoekers welkom op woensdag 12.00 – 16.00 uur, tenzij vanwege weersomstandigheden we genoodzaakt zijn te besluiten de tuin dicht te laten (extreme wind, regen, lage temperatuur, etc.).

Daarnaast is de tuin open als wij activiteiten organiseren . Er wordt bij ons in het winterseizoen door gewerkt op de tuin en vaak zijn er door de weeks vrijwilligers aanwezig. U bent dan altijd welkom om een wandeling door de tuin te maken. 

 

En ook als u langs wilt komen op afspraak. Komt u met een groep, dan horen we dat graag vooraf. Op onze pagina over rondleidingen vind u onze voorwaarden. 

De tuin bevindt zich in het Afrikaanderpark, op het Afrikaanderplein in de Afrikaanderwijk en die ligt weer op Zuid in Rotterdam.

Als u het park inloopt, ziet u een rode brug. De tuin ligt achter deze rode brug. 

Neem de ingang tussen de speeltuin en de vogelklas Karel Schot.

 

Het kaartje klopt trouwens niet helemaal, want daar is de speeltuin, maar als u links van de speeltuin het park inloopt, komt u er van zelf.

Komt u met de auto, dan kunt u parkeren op het Afrikaanderplein aan de kant van de Vogelklas. Het is betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 18 uur.

Openbaar vervoer:

Metro: Metrostation Rijnhaven of Maashaven.

Tram 23 & 25: uitstappen bij de Vuurplaat.