Het onderhoud van de tuin vraagt gespecialiseerde aandacht en kost veel tijd en menskracht. Als stichting doen wij daarom een beroep op vrijwilligers. Wil je ons helpen deze bijzondere tuin te behouden, stuur dan een bericht naar het telefoonnummer tel: +31 (0) 637554564 of mail: info@botanischetuinafrikaanderwijk.nl.

Voor het behoud van de tuin zijn niet alleen mensen nodig die in de tuin werken, ook op administratief gebied of het ontvangen van bezoekers en het eventueel rondleiden en uitdragen van kennis en verhalen nodigen wij mensen uit om ons bij te staan.

Voorop staat dat liefde voor en interesse in natuur in het algemeen en planten in het bijzonder ons bindt!

Heb je interesse om te helpen bij het behouden van deze bijzondere tuin, het verzorgen van de planten en het vertellen van verhalen? Hiervoor is geen opleiding en ervaring nodig. Voor het opbouwen van kennis, leren wij met elkaar in ons programma Groen Atelier. Verder kijken wij graag samen wanneer, wat en op welk gebied je kunt bijdragen en wat je wilt bereiken.

Wij hebben een vrijwilligersbeleid. Mocht je meer willen weten, stuur dan een bericht per telefoon of e-mail, dan nemen wij graag contact met je op.

Openingstijden

  • Maandag: 10-16
  • Dinsdag: 10-12.30
  • Woensdag: 10-16
  • Donderdag: Gesloten
  • Vrijdag: 10-14
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten

Op afspraak
Soms gaan we extra open, bijvoorbeeld voor groepen of een speciaal evenement. Een afspraak maken voor een groepsrondleiding kan door een e-mail te sturen of te bellen. De contactgegevens vind je onderaan de pagina.

Wijzigingen voorbehouden
Bij slecht weer of onderbezetting moeten wij soms afwijken van bovengenoemde tijden. Dan zijn we korter open of helemaal gesloten. We proberen dit vooraf te melden op de facebookpagina.

Contact

Afrikaanderplein 38
3072EC Rotterdam
Nederland
Wij zijn geopend, met enige maatregelen. Naar start Meedoen? Vrijwilligers Over de tuin Geschiedenis Stichting Collectie Wat wij doen NME lessen Verkoop Groen Atelier Activiteiten Rondleidingen
Afrikaanderplein 38
3072EC Rotterdam
Nederland
Publieksplatform Biodiversiteit
© Botanische Tuin Afrikaanderwijk