Nu gesloten Open vanaf 10:00 uur.

Het onderhoud van de tuin vraagt gespecialiseerde aandacht en kost veel tijd en menskracht. Als stichting doen wij daarom een beroep op vrijwilligers. Wil je ons helpen deze bijzondere tuin te behouden, stuur dan een bericht naar het telefoonnummer tel: +31 (0) 637554564 of mail: info@botanischetuinafrikaanderwijk.nl.

Voor het behoud van de tuin zijn niet alleen mensen nodig die in de tuin werken, ook op administratief gebied of het ontvangen van bezoekers en het eventueel rondleiden en uitdragen van kennis en verhalen nodigen wij mensen uit om ons bij te staan.

Voorop staat dat liefde voor en interesse in natuur in het algemeen en planten in het bijzonder ons bindt!

Heb je interesse om te helpen bij het behouden van deze bijzondere tuin, het verzorgen van de planten en het vertellen van verhalen? Hiervoor is geen opleiding en ervaring nodig. Voor het opbouwen van kennis, leren wij met elkaar in ons programma Groen Atelier. Verder kijken wij graag samen wanneer, wat en op welk gebied je kunt bijdragen en wat je wilt bereiken.

Wij hebben een vrijwilligersbeleid. Mocht je meer willen weten, stuur dan een bericht per telefoon of e-mail, dan nemen wij graag contact met je op.

Openingstijden

Vrijdag 7 mei
10:00 - 14:00
Zaterdag 8 mei
Op afspraak
Een afspraak maken kan via e-mail of Whatsapp.
Zondag 9 mei
Gesloten
Maandag 10 mei
10:00 - 16:00
Dinsdag 11 mei
Gesloten
Woensdag 12 mei
10:00 - 16:00
Donderdag 13 mei
Gesloten

Contact

Afrikaanderplein 38
3072EC Rotterdam
Nederland
Wij zijn geopend, met enige maatregelen. Naar start Meedoen? Vrijwilligers Over de tuin Geschiedenis Stichting Collectie Wat wij doen NME lessen Verkoop Groen Atelier Activiteiten Rondleidingen
Afrikaanderplein 38
3072EC Rotterdam
Nederland
© Botanische Tuin Afrikaanderwijk