2 oktober 2018

 

Ook al gaat bij ons vanaf 1 november het winterseizoen in en zijn we niet meer dagelijks geopend voor bezoekers, toch hebben wij nog een paar leuke activiteiten op het programma staan, die we jullie graag van op de hoogte brengen.

Tot het einde van het jaar organiseren wij wekelijks een activiteit rondom de heilzame werking van planten en wat je er allemaal mee kunt. Het programma is hier te vinden

We hebben bijna wekelijks een T salon, waarbij we een heilzame thee drinken en bespreken. 

en vanaf november gaan we weer van start met kruiden ateliers. 

Wat helemaal nieuw is zijn de 5 tuinmeditaties die we op een aantal zaterdagochtenden gaan houden. 

. Wilt u toch bij ons op bezoek komen, tijdens de wintermaanden, dan kunt u altijd ons even berichten en dan kijken we wie er beschikbaar is van onze enthousiaste groep vrijwilligers.

Alhoewel het weer natuurlijk soms tegen kan zitten, wij laten ons niet zo snel uit het veld slaan. Wij zitten graag in onze kas en die kunnen we redelijk verwarmen, maar bezoekers raden we wel aan om wat extra sokken en ondergoed aan te trekken. 

Wij zijn ook weer bezig om onze kruidenproductenlijn te vernieuwen en uit te breiden en tijdens al onze activiteiten is het mogelijk om daar het een en ander van aan te schaffen. Allemaal natuurlijker en met eerlijke producten gemaakt. 

 

 

 

Onze openingstijden, die we beloofd hadden, kunnen we helaas niet garanderen. We zijn zeker open op woensdag en donderdag en op zaterdag tijdens de T salon.