Op en rondom de tuin is altijd veel werk te doen en daarom zoeken wij altijd een paar leuke medewerkers, die graag een steentje bij willen dragen aan onze prachtige tuin met vele leuke evenementen.

Tuinmensen: Ten eerste kunnen wij altijd hulp in de tuin gebruiken. Dus mocht je zin hebben om minimaal 1 dag of 2 dagdelen bij ons in de tuin te komen werken, neem dan contact op met Astrid of kom op dinsdagmorgen langs om kennis te maken.Het is mogelijk om de groenopleiding “Groen atelier” te gaan volgen, dit is een opleiding van rond de 20 lessen, waarbij je alle basisfacetten van werken in het groen kan leren.

Gastvrouwen en heren: Ten tweede zijn wij ook op zoek naar gezellige gastvrouwen of gastheren, die het leuk vinden om mensen te ontvangen, wegwijs te maken, kleine schoonmaakklusjes, wat opruimen , koffie en thee zetten en ook vooral onze kleine winkel te onderhouden en zorgen dat gasten aan al hun wensen worden voldaan. Wat reclame maken voor onze activiteiten is dan natuurlijk van harte welkom.

Social media: Ten derde zoeken wij iemand die het leuk vind om zich bezig te houden met pers en social medi: de website, Facebook, persberichten en al onze activiteiten onder de aandacht brengen is leuk en uitdagend en vaak direct effect door meer bezoekers.

Kinderactiviteiten Ten vierde: in de zomervakantie organiseren wij op woensdag en vrijdagmiddag een speciaal programma voor kinderen van basisscholen in Rotterdam een leuke middag met allerlei activiteiten. Heb je zin om mee te helpen? We kunnen je hulp goed gebruiken.

Op de website van Rotterdammers voor elkaar is ons actueel aanbod te vinden en kan je evt. ook reageren. Je kan ook ons mailen of langs komen op de tuin.

Maar wil je op een andere manier je steentje bijdragen aan de tuin, kom vooral langs en we zijn benieuwd.